Το ΜΚ – Χειροποίητα Κοσμήματα, είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Μαρίας Κοντογιωργάκη. Η έδρα της είναι στην οδό Σακαδάκη 5Α Σητείας . Πριν την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, θα θέλαμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και προϋποθέσεις για την ιστοσελίδα mkontogiorgaki.gr. Η όποια συναλλαγή πραγματοποιηθεί στο e-shop mkontogiorgaki.gr προϋποθέτει την αποδοχή των παρακάτω όρων.

Οι όροι χρήσεις υπάρχουν για να προστατέψουν τόσο τους επισκέπτες όσο και την εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστότοπο mkontogiorgaki.gr.

Πληροφορίες περιεχομένου

Το mkontogiorgaki.gr εκτιμά πως έχει παρουσιάσει πλήρως και έγκυρα όλες τις πληροφορίες των προϊόντων στο e-shop. Ωστόσο, αν τυχόν παρατηρήσετε ορθογραφικά/τυπογραφικά ή άλλα λάθη στις πληροφορίες, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Άδεια χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του της ιστοσελίδας mkontogiorgaki.gr και των υπηρεσιών, για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την άδεια των διαχειριστών!

Περιορισμός ευθύνης

Το mkontogiorgaki.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αν ο επισκέπτης υποστεί οποιαδήποτε μορφή ζημιάς κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Το περιεχόμενο παρέχεται ως έχει χωρίς καμία εγγύηση. Το mkontogiorgaki.gr, δεν δεσμεύεται για την αδιάκοπη λειτουργία ή χωρίς σφάλματα περιήγηση στην ιστοσελίδα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας mkontogiorgaki.gr ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρεία. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει, λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και πολυμέσα, και είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους και διατάξεις της Ελλάδος, αλλά και του Ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και συνθηκών. Τα λογότυπα των κατασκευαστών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, είναι κατατεθειμένα σήματα και τα δικαιώματα αυτών ανήκουν στους οργανισμούς και εταιρείες που τα διαχειρίζονται.

Ακύρωση παραγγελίας

Αν για τον οποιοδήποτε λόγω επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να το πράξετε προτού γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Αν η κατάσταση της παραγγελίας είναι υπό επεξεργασία, θα πρέπει να μας καλέσετε, όπου ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν να κάνουν με το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Καθυστερήσεις στις αποστολές μπορούν να υπάρξουν. Το mkontogiorgaki.gr, επεξεργάζεται όλες τις παραγγελίες ώρες καταστημάτων. Ωστόσο, μπορούν να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγου φόρτου εργασίας ή καθυστέρηση του προμηθευτή μας (σε περίπτωση παραγγελίας μη άμεσα διαθέσιμων προϊόντων).

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο N.2251/1994, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών (όχι εργάσιμων) ημερών, από την στιγμή παραλαβής του προϊόντος. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας αποστείλετε εγγράφως ή δια μέσου τηλεφώνου ή ηλ. ταχυδρομείου, την επιθυμία για υπαναχώρηση. Για να είναι έγκυρο το δικαίωμα υπαναχώρησης, το προϊόν το οποίο θέλετε να επιστρέψετε, θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση (συμπεριλαμβάνει και την συσκευασία). Μόλις γίνει η παραλαβή του προϊόντος από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της συσκευασίας και αν διαπιστωθεί πως βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση, τότε θα επιστραφεί το ποσό που λάβαμε από εσάς πλην τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας. Αυτό θα γίνει εντός 30 (ημερολογιακών) ημερών.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, εκτός αν το προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό ή δεν ήταν αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το e-shop mkontogiorgaki.gr.

Αξιολόγηση προϊόντων – Περιεχόμενο υποβαλλόμενο από τα μέλη/επισκέπτες

Στο mkontogiorgaki.gr, υποβάλλονται κριτικές και σχόλια από εγγεγραμμένα μέλη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κάθε μέλος δέχεται και δηλώνει με την αποδοχή του παρόντος όρου, πως απαλλάσσει το mkontogiorgaki.gr από κάθε ευθύνη. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για το περιεχόμενο που υποβάλουν.